2021

 

 

16° Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021

Με τους πελάτες να έχουν υψηλές προσδοκίες και να επιζητούν εξατομικευμένες και θετικές εμπειρίες σε περισσότερα κανάλια από ποτέ, η έξυπνη αυτοεξυπηρέτηση, ο αυτοματισμός συναλλαγών και η απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ καναλιών, αποτελούν πλέον κρίσιμα κομμάτια του παζλ αποτελεσματικότητας και ικανοποίησης για μια επιχείρηση.
Η συνολική εμπειρία του πελάτη είναι ο μεγαλύτερος διαφοροποιητής.

Οι εταιρείες που μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές τις προσδοκίες θα ευδοκιμήσουν και θα αναπτυχθούν. Είναι η εταιρεία σας έτοιμη να αντιμετωπίζει τις νέες προκλήσεις;

 

2020

 

15° Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

To Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) σε συνεργασία με τη Boussias Communications, διοργανώνει το 15ο Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών. Στο ετήσιο συνέδριο-θεσμός συναντιόνται κάθε χρόνο κορυφαία στελέχη από τον ευρύτερο χώρο του customer management και παρουσιάζονται οι κυρίαρχες τάσεις στην εξυπηρέτηση πελατών. Στο πλαίσιο της πανδημίας, το κορυφαίο ετήσιο συνέδριο για την εξυπηρέτηση πελατών γίνεται υβριδικό, με την επιλογή να το παρακολουθήσετε από κοντά ή από το γραφείο σας. Η φετινή διοργάνωση τοποθετεί στο spotlight την πελατοκεντρικότητα και προσκαλεί τις διοικήσεις των επιχειρήσεων να αναρωτηθούν: «Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας όπως θα ήθελαν να εξυπηρετηθούν;»

2019

14° Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019

Στο ετήσιο συνέδριο-θεσμό του ΕΙΕΠ συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότερα από 250 ανώτατα και ανώτερα στελέχη.

2018

13° Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών

Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

Το Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών στοχεύει στην ανάδειξη των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες Διευθύνσεις Εξυπηρέτησης Πελατών, μέσα από την αποτύπωση της σημερινής τους λειτουργίας στην επιχείρηση, της συνεισφοράς τους στην εμπειρία του πελάτη, αλλά και στην συνολική της απόδοση. Αποτελεί ένα δημιουργικό πεδίο ανταλλαγής απόψεων, σχολιασμού και γνώσης όλων των εμπλεκόμενων φορέων, οργανισμών και επιχειρήσεων. Διοργανώνεται σε συνεγασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είσοδος

Newsletter