ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Frank Thibaut

Frank Thibaut, Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης & Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης, Αττικές Διαδρομές ΑΕ

O Frank Τhibaut γεννήθηκε στο Καμερούν το 1968.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Aix en Provence με σπουδές στο Eπιχειρηματικό Δίκαιο Διοίκησης Μεταφορών και στα Οικονομικά (MBA).

Είναι Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης & Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στην εταιρεία «Αττικές Διαδρομές ΑΕ», εταιρεία Λειτουργίας και Συντήρησης της Αττικής Οδού, με βασικά αντικείμενα το στρατηγικό σχεδιασμό και υλοποίηση της εταιρικής εμπορικής πολιτικής, τη διαχείριση των διοδίων και του Call Center, το δίκτυο πωλήσεων και το σύστημα ηλεκτρονικής εγγραφής.

Από το 2011, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στη διαχείριση των διοδίων και στην εμπορική πολιτική της Εγνατίας Οδού, στo πλαίσιo σύμβασης της «Εγνατία Οδός ΑΕ» με την «Αττικές Διαδρομές ΑΕ». Παράλληλα, είναι σύμβουλος και εκπαιδευτής στελεχών διαχείρισης διοδίων και εμπορικής πολιτικής σε άλλους αυτοκινητοδρόμους σε διεθνές επίπεδο.

Στο παρελθόν έχει διατελέσει Πρόεδρος Επιτροπών και διοργανωτής συνεδριών στο IBTTA (International Bridge, Tunnel and Turnpike Association) ενώ από το 2008 είναι Αντιπρόεδρος στο AFIC, το Γαλλικό Σύνδεσμο Μηχανικών και  Διευθυντικών Στελεχών.

Η εταιρεία «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» είναι μέλος του ΕΙΕΠ από το 2006, ο Frank Thibaut είναι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΙΕΠ από το 2014, ενώ έχει επίσης διατελέσει Γενικός Γραμματέας και μέλος του ΔΣ.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είσοδος

Newsletter