ΕΥΔΑΠ

Στέλλα Πολιτάκη

Στέλλα Πολιτάκη, Γενική Διευθύντρια Πελατών, ΕΥΔΑΠ

Γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1959 στο Βύρωνα Αττικής και αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Αθηνών στο Παγκράτι. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστήμιου της Πάτρας και συνέχισε στο Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Πειραιά.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην Επιστήμη & Τεχνολογία Υδατικών Πόρων με κατεύθυνση στην Υδρολογία.

Στην ΕΥΔΑΠ εργάζεται από το 1983 υπηρετώντας διάφορους τομείς και αναλαμβάνοντας διάφορες θέσεις, μεταξύ των οποίων Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Λειτουργίας Εξωτερικών Υδραγωγείων στη Διεύθυνση Υδροληψίας, της Υπηρεσίας Τομέα Ύδρευσης και στη συνέχεια Αναπληρώτρια Διευθύντρια στη Διεύθυνση Δικτύου Ύδρευσης, Αναπληρώτρια Διευθύντρια στη Διεύθυνση Δικτύου Αποχέτευσης, Αναπληρώτρια Διευθύντρια και ακολούθως Διευθύντρια στη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών. Κατόπιν εντάχθηκε στο δυναμικό της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου ως Ελεγκτής Α’ ενώ τον Ιούλιο του 2015 ανέλαβε τα καθήκοντα της Διευθύντριας Εσωτερικού Ελέγχου μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016, όπου με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ, τοποθετήθηκε Γενική Διευθύντρια Πελατών.

Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είσοδος

Newsletter