Αγαπητοί φίλοι,

Στο πλαίσιο της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών που φέτος πραγματοποιείται μεταξύ 1 – 6 Οκτωβρίου, η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), σας προσκαλεί στις εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο, όπου θα μπορέσετε να δείτε από κοντά τις υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής, με συνολική παραγωγική δυναμικότητα 20 δισ. ράβδων καπνού HΕΕΤS ετησίως αλλά και να ενημερωθείτε για τις Customer Care ενέργειες του 2018 για την υποστήριξη του IQOS στην ελληνική αγορά.

 

Ημερομηνία: Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

 

Διάρκεια: 15:00-16:00

 

Χώρος: Εργοστάσιο παραγωγής:Ήμερος Τόπος, Θέση Κορορέμι, Ασπρόπυργος Αττικής

 

Εισηγητής: Ελένη Μπάρμπα,  Customer Care Supervisor, IQOS Greece       

 

Θεματολογία:   Η Παπαστράτος τον Φεβρουάριο του 2018, μετά από 87 χρόνια, γύρισε σελίδα, σταμάτησε να παράγει τσιγάρα και προχώρησε στην πλήρη μετατροπή του εργοστασίου της στον Ασπρόπυργο μπαίνοντας δυναμικά σε μια νέα εποχή.

 

Σήμερα, η Παπαστράτος διαθέτει το 2ο μόλις εργοστάσιο αποκλειστικής παραγωγής ράβδων καπνού παγκοσμίως της μητρικής Philip Morris International, μετά την Ιταλία. Οι ράβδοι καπνού HEETS αποτελούν τα καινοτόμα καπνικά προϊόντα συμβατά με το νέο θερμαινόμενο σύστημα καπνίσματος IQOS. Το IQOS είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα θέρμανσης καπνού που δημιουργήθηκε για να μας οδηγήσει σε ένα μέλλον απαλλαγμένο από τον καπνό του τσιγάρου. Βασίζεται σε μια απλή λογική: Θερμαίνει πραγματικό καπνό, χωρίς να τον καίει με αποτέλεσμα να αποφεύγονται οι βλαβερές συνέπειες της καύσης.

 

Η Παπαστράτος με τη μετατροπή του εργοστασίου της υλοποίησε μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, ύψους 300 εκατ. Ευρώ, που δημιούργησε 400 νέες θέσεις εργασίας οι οποίες προστέθηκαν στις 800 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας της Παπαστράτος, αλλά και τις 250 θέσεις που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για τη δραστηριότητα του IQOS.

 

Απευθύνεται σε: Ανώτατα & Μεσαία Στελέχη, Επαγγελματίες στην Εξυπηρέτηση Πελάτη

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είσοδος

Newsletter