Η Sigma Security ιδρύθηκε το 1977 και διατηρεί υψηλή αναγνωρισιμότητα στην Ελληνική αγορά, όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας της. Έχει κερδίσει τη φήμη της, κατασκευάζοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας και προσφέροντας στους συνεργάτες της ολοκληρωμένη υποστήριξη.

Η πολυετής εμπειρία της Sigma Security στο χώρο, την καθιστούν σημείο αναφοράς για την αγορά των συστημάτων ασφαλείας και ικανή να συμβάλει στην περαιτέρω βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου μέσα από την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει  με προσήλωση στην καινοτομία και γνώμονα τον άνθρωπο.

Για τη Sigma Security, το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς και τη σημαντικότερη επένδυση για την ανάπτυξη και την πρόοδο της εταιρείας µας.

Η Sigma Security υποστηρίζει τη διαρκή εκπαίδευση των στελεχών της, επενδύοντας διαρκώς στην επαγγελματική και προσωπική τους εξέλιξη με στόχο την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων μέσα από τις οποίες διατηρούν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα αποτελώντας, κάτι το οποίο ενισχυθεί την προστιθέμενη αξία για τους πελάτες της. 

Εθνάρχου Μακαρίου 5, Αγ. Δημήτριος, TK 17343
Τηλ.: 2109716046
Fax: 2109754864
info@sigmasec.gr
https://www.sigmasec.gr