Η Plushost είναι η μοναδική hardcore εξειδικευμένη εταιρία e-commerce στην Ελλάδα. Η έδρα της βρίσκεται στα Τρίκαλα, την πόλη της τεχνολογίας με πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Από το 2001, οπότε και ιδρύθηκε, έχει υλοποιήσει πάνω από 780 ηλεκτρονικά καταστήματα, περισσότερα από κάθε άλλη εταιρία που δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο κλάδο.

Η εταιρία μας περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα τμήματα ανάπτυξης και λειτουργίας ενός e-commerce μοντέλου που αποτελούνται από 38 εξειδικευμένα άτομα με βαθιά γνώση του αντικειμένου, συνεχή εκπαίδευση και όρεξη για δουλειά που γνωρίζουν πως να αξιοποιούν στο έπακρο την εξειδίκευση που κατέχουν.

Το αντικείμενο της Plushost είναι να βοηθά εμπόρους που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο να αναπτύσσουν επιτυχημένα τις επιχειρήσεις τους, χωρίς ρίσκο, οδηγώντας το κάθε e-commerce bussines σε πραγματική και διαρκή ανάπτυξη.

Η επιτυχία μας οφείλεται αφενός στην απόλυτη εξειδίκευση και τεχνογνωσία αλλά και στον τρόπο που εστιάζουμε σε κάθε πελάτη ξεχωριστά. Στην Plushost αντιμετωπίζουμε σαν δική μας την κάθε επιχείρηση που συνεργαζόμαστε, ακούμε καθημερινά τους ανθρώπους της, εμβαθύνουμε στις διαφορετικές ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν, προσφέροντας τους καθημερινή καθοδήγηση και άμεσες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Λένε πως το δύσκολο δεν είναι να κατακτήσεις την κορυφή. Το δύσκολο είναι να διατηρηθείς σε αυτή. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας αλλά και οι συνεχείς βραβεύσεις μας πιστοποιούν τον βαρύτιμο τίτλο και την αναγνώρισή μας ως την κορυφαία εταιρία στο e-commerce στην Ελλάδα.

Περισσότερα για την εταιρία μας και τις υπηρεσίες της, μπορείτε να ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα μας www.plushost.gr

 

**********************************************************************

 

  1. Ποιοι είναι οι λόγοι που σας οδήγησαν στην απόφαση εγγραφής της εταιρίας σας ως μέλος του ΕΙΕΠ;

Ερχόμενοι σε επαφή με τους πελάτες μας ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις ανησυχίες που μοιράζονται μαζί μας, πολλές επιχειρήσεις που επικοινωνούν με εμάς καθημερινά, μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι ως μέλη ενός τόσο σημαντικού φορέα θα εισπράξουμε αξία ως εταιρία ώστε να παρέχουμε τη σωστή καθοδήγηση και κατ’ επέκταση τη σωστή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.

Επίσης μέσα από τις δραστηριότητες του ΕΙΕΠ θα μας δοθεί η ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και να δικτυωθούμε με εταιρίες που έχουν κοινό όραμα με εμάς.

 

  1. Πώς αξιολογείτε μέχρι σήμερα το έργο του ΕΙΕΠ και ποιες είναι οι προσδοκίες σας – από το Ινστιτούτο – μελλοντικά;

Ενδιαφέρον, αξιόλογο και πολύ χρήσιμο μιας και στοχεύει στο μεγαλύτερο θέλω ενός πελάτη που είναι η καλή εξυπηρέτηση. Προσδοκούμε να ανακαλύψουμε ή να μάθουμε ακόμη περισσότερους τρόπους για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πάνω σε αυτό το κομμάτι, ως προς τους δικούς μας πελάτες και εφόσον αυτό είναι δυνατό να βελτιωθεί το mindset της εταιρίας.

 

  1. Τι σημαίνει εξυπηρέτηση πελάτη για την εταιρία σας;

Για εμάς στην Plushost εξυπηρέτηση σημαίνει να είμαστε εμμονικοί με τους πελάτες μας, να τους ακούμε, να αντιλαμβανόμαστε τα θέλω τους και να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες τους.

Πιστεύουμε ότι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της εταιρίας μας είναι οι πελάτες της και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τους διατηρήσουμε και να τους δίνουμε τις λύσεις που προσδοκούν από εμάς.

Στο DNA μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας, αυτό το οποίο πάντα ήθελαν, θέλουν και θα συνεχίσουν να θέλουν και αυτή είναι η διαφοροποίησή μας από κάθε άλλη εταιρία.

Ασκληπιού 3, 42100, Τρίκαλα
24310 31044
info@plushost.gr
https://info@plushost.gr