Η OTEAcademy, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, είναι o μεγαλύτερος professional training οργανισμός στην Ελλάδα, παρέχοντας πρωτοποριακές εκπαιδευτικές υπηρεσίες που συμβάλλουν στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη του εκπαιδευόμενου.

Με κύρια δραστηριότητα το business training, σχεδιάζει και υλοποιεί υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT), καλύπτοντας ευρεία θεματολογία και συμβάλλοντας στην εξέλιξη στελεχών και επιχειρήσεων.
 
Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της στο customer experience, η OTEAcademy παρέχει σειρά επαγγελματικών εκπαιδεύσεων προσωπικής ανάπτυξης με βάση τη φιλοσοφία Love2Learn®, μια διαφορετική εκπαιδευτική προσέγγιση βασισμένη στις βιωματικές ασκήσεις, το δημιουργικό παιχνίδι και τις τέχνες, με στόχο την εξέλιξη του εκπαιδευόμενου σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.
Η ΟΤΕAcademy αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη εκπαίδευσης των μεγαλύτερων διεθνών φορέων και ινστιτούτων τεχνολογίας, όπως η Cisco, η Alcatel – Lucent Enterprise, η Oracle, η Microsoft κ.λπ. και επίσημο εξεταστικό κέντρο του μεγαλύτερου διεθνή οργανισμού πιστοποίησης, της Pearson Vue.
 
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της OTEAcademy παρέχονται υπηρεσίες φιλοξενίας με ευελιξία και λειτουργικότητα, μετουσιώνοντας στην πράξη την εμπειρία της στο customer experience.
Πέλικα & Σπάρτης 1, Μαρούσι, T.K.: 151 22
Τηλ.: 210 611 4400
Fax: 210 611 4833
http://www.oteacademy.gr