ΗΡΩΝ, τα πιο ανταγωνιστικά πακέτα στην αγορά.

Γιατί οι καθαροί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους!

Ο ΗΡΩΝ, η κορυφαία ιδιωτική εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα, προσφέρει ασυναγώνιστα ανταγωνιστικά πακέτα σε οικιακούς καταναλωτές και επιχειρήσεις. Εγγυάται μοναδική εξυπηρέτηση, καινοτόμες υπηρεσίες και τη βεβαιότητα ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Η εταιρεία που καθιέρωσε την πρωτοποριακή Νυχτερινή Χρέωση Όλο το 24ωρο, για Πάντα, έχει ως πάγια στρατηγική της να προσφέρει τα πιο ανταγωνιστικά πακέτα της αγοράς και να μιλά πάντα καθαρά και διάφανα για όλα με τους πελάτες της. Γιατί πιστεύει ότι οι «καθαροί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους».

Έχοντας πλέον ξεπεράσει τους 50.000 πελάτες και το 4% της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας το 2017, η εταιρεία που πρώτη κατασκεύασε ιδιωτικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα το 2004 και πρώτη «άνοιξε» την αγορά ηλεκτρικού ρεύματος το 2007, είναι σήμερα πιο κοντά παρά ποτέ στους καταναλωτές.

Πιο κοντά, σε κάθε πόλη και σε κάθε γειτονιά, μέσα από τη στρατηγική συνεργασία με την WIND: Με την παρουσία που έχει εξασφαλίσει στα υποκαταστήματα της γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών σε όλη την Ελλάδα, ο ΗΡΩΝ έχει σήμερα τη δυνατότητα να έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο και να δίνει πραγματικές λύσεις σε κάθε καταναλώτρια και καταναλωτή που προσπαθούν, με κάθε τρόπο, να βελτιώσουν τα οικονομικά του νοικοκυριού σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Πιο κοντά στους καταναλωτές και στον τομέα των ξεχωριστών προνομίων: Για παράδειγμα, μέσα από τη συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, οι καταναλωτές επωφελούνται από το πρόγραμμα yellows για την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος από τον ΗΡΩΝΑ και κερδίζουν περισσότερα.

Ο ΗΡΩΝ είναι πάντα συνεπής κι επιβραβεύει τη συνέπεια! Προσφέρει ειδικές επιπλέον εκπτώσεις για έγκαιρη εξόφληση των λογαριασμών και για πάγιες εντολές εξόφλησης από τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική κάρτα, ενώ επιστρέφει το 25% της εγγύησης όπου αυτή απαιτείται μετά από το πρώτο έτος καλής συνεργασίας.

Καθαροί λογαριασμοί στη μέση τάση

Όχι τυχαία, ο ΗΡΩΝ είναι σήμερα ο μεγαλύτερος ιδιώτης προμηθευτής στη μέση τάση, συγκεντρώνοντας την προτίμηση και την εμπιστοσύνη κάθε μεγέθους και αντικειμένου επιχειρήσεων και επαγγελματιών. Πέρα από τις εξειδικευμένες λύσεις για τους μεγαλύτερους καταναλωτές - όπως π.χ. ενεργειακές επιθεωρήσεις, μελέτες, τεχνικοοικονομικές προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας κ.λπ. - ο ΗΡΩΝ πρωτοπορεί με Πράσινα Πιστοποιητικά εγγύησης προέλευσης ενέργειας για μεγάλους πελάτες και προσφέρει στην επιχείρηση καθαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, όπως άλλωστε δείχνουν και συνεργασίες όπως π.χ. αυτή με τον ΟΠΑΠ, για την ηλεκτροδότηση των πρακτορείων του σε όλη την Ελλάδα με προνομιακούς όρους.

 

Εγγύηση εμπιστοσύνης

Η μετοχική σύνθεση του ΗΡΩΝΑ είναι εγγύηση εμπιστοσύνης και αποτυπώνει τη δυνατότητα της εταιρείας να προσφέρει, μακροχρόνια, αξιόπιστες και ανταγωνιστικές επιλογές στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας. Σε αυτήν συμμετέχουν ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, από τους μεγαλύτερους ελληνικούς επιχειρηματικούς ομίλους και ηγέτης στον τομέα της παραγωγής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) στην Ελλάδα, με ισχυρή διεθνή παρουσία στον τομέα. Συμμετέχει ακόμη η ENGIE (πρώην GDF Suez), ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος παραγωγός και προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας παγκοσμίως, με παρουσία σε 70 χώρες. Τέλος, συμμετέχει η QATAR PETROLEUM που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά φυσικού αεριού διεθνώς. Τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος ΗΡΩΝ Ι και ΗΡΩΝ ΙΙ, στη Θήβα, λειτουργούν με φυσικό αέριο, το πιο φιλικό προς το περιβάλλον ορυκτό καύσιμο και οι καταναλωτές μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, χωρίς να ανησυχούν για τις συνέπειες στο περιβάλλον από τα επίπεδα κατανάλωσης του ρεύματος, ή τις ώρες που το καταναλώνουν.

Ενδυναμώνοντας όλους τους πελάτες του, τόσο στη χαμηλή τάση (οικιακούς) όσο και στη μέση (επιχειρήσεις) με εργαλεία και προνόμια για να αντιμετωπίσουν καλύτερα τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο ΗΡΩΝ ανταποκρίνεται ουσιαστικά στο «ρυθμικό» μήνυμα της εμπορικής του επικοινωνίας, το γνωστό “Youve got the Power” και γίνεται ο ίδιος μέρα με τη μέρα όλο και πιο ισχυρός.

Λεωφ. Κηφισίας 124 & Ιατρίδου 2, Αθήνα, ΤΚ 115 26
Τηλ.: 18228
CustomerCare@heron.gr
http://heron.gr/