INTERAMERICAN: Περισσότερα από 45 χρόνια πρωτοπορίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η INTERAMERICAN είναι μια εταιρία με περισσότερα από 45 χρόνια ηγετικής παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, όπου δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης.

Προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που διακρίνονται για την καινοτομία τους και ήταν η εταιρία που δημιούργησε την Anytime και έφερε τη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, αλλάζοντας τα δεδομένα στην αγορά.

Στον τομέα της Υγείας η INTERAMERICAN δημιούργησε το πρώτο ιδιωτικό σύστημα υγείας, το MEDISYSTEM. Αποτελεί τη μοναδική ασφαλιστική εταιρία η οποία διαθέτει ιδιόκτητες και σύγχρονες υποδομές στους τομείς Υγείας (ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC, MEDIFIRST Πολυϊατρείο) και Βοηθείας (οχήματα οδικής βοήθειας, ασθενοφόρα κ.λπ.).

Στην παροχή υπηρεσιών βοήθειας, η INTERAMERICAN κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις ασφαλιστικές εταιρίες και το 2017, ανταποκρίθηκε σε 439.844 περιστατικά.

Η INTERAMERICAN έχει καταβάλει για αποζημιώσεις και πληρωμές περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια ευρώ, την τελευταία δεκαετία.

Το ύψος των αποζημιώσεων και πληρωμών που κατέβαλε το 2017 έφτασε τα 213,8 εκατ. ευρώ, σε 373.760 περιπτώσεις. Έχει δείκτη υψηλό φερεγγυότητας που υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις.

Διαθέτει σήμερα πάνω από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Αποτελεί μέλος του Ομίλου ACHMEA, ενός κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου, με εμπειρία που ξεπερνάει τα 200 χρόνια και ο οποίος κατέχει την πρώτη θέση στην παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών υγείας στην Ευρώπη.

 

Λ. Συγγρού 124-126, Αθήνα
Τηλ.: 210 9462000
https://www.interamerican.gr/