H AVIN, ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977. Έχοντας διαγράψει μία συνεχόμενα δυναμική πορεία ανάπτυξης, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, απασχολεί πάνω από 170 εργαζόμενους και αριθμεί περισσότερα από 490 πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Ελλάδα.H AVIN, ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977. Έχοντας διαγράψει μία συνεχόμενα δυναμική πορεία ανάπτυξης, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, απασχολεί πάνω από 170 εργαζόμενους και αριθμεί περισσότερα από 490 πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Είναι μέλος του Ομίλου της Motor Oil Hellas ενός από τους πιο δυναμικούς Ομίλους στο χώρο της διύλισης και της εμπορίας προϊόντων πετρελαίου στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Η AVIN, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξής της, έχει τοποθετηθεί στους κλειστούς αυτοκινητόδρομους της χώρας, έχοντας μεγάλη παρουσία ήδη από το 1998.

Επενδύοντας συστηματικά στους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων, το 2018 εγκαινιάστηκαν τέσσερις νέοι σταθμοί στην Ιόνια Οδό οι οποίοι αποτελούν ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στα πρατήρια υγρών καυσίμων κατά μήκος αυτοκινητοδρόμων. Η AVIN διαθέτει αυτή τη στιγμή 11 ΣΕΑ σε όλους τους νέους αυτοκινητόδρομους: Ιόνια Οδός, Εγνατία Οδός, Ολυμπία Οδός, Μορέας, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.

Επιπλέον, διαθέτει ένα ευρύ δικτύο ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων το οποίο αναπτύσεται διαρκώς και αυτή την στιγμή διαθέτει πάνω από 125 πρατήρια κάτω από την ομπρέλα της εταιρίας ΜΑΚΡΑΙΩΝ Α.Ε. η οποία είναι 100% θυγατρική της AVIN.

Τα πρατήρια αυτά λειτουργούν πάντα με γνώμονα τον πελάτη, διαθέτοντας εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η ασφαλέστερη και καλύτερη εμπειρία του πελάτη στο πρατήριο.

Για να επιβραβεύσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, η AVIN λάνσαρε το 2017 το πρωτοποριακό πρόγραμμα «AVIN κερδίζω». Ένα πρόγραμμα μοναδικό, καθώς ο πελάτης µε κάθε συναλλαγή στα πρατήρια AVIN συλλέγει πόντους και εξαργυρώνει σε ευρώ.

Ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της AVIN αποτελεί το Τμήμα Βιομηχανικών Πωλήσεων το οποίο δραστηριοποιείται στο πεδίο των εταιρικών πωλήσεων μέσω των βιομηχανικών καυσίμων (πετρέλαιο κίνησης, άσφαλτος, μαζούτ) και των εξειδικευμένων βιομηχανικών λιπαντικών. Η AVIN προσφέρει λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης. Ο τομέας των βιομηχανικών πωλήσεων, αλλά και η κάρτα διαχείρησης εταιρικού στόλου, εγγυώνται ένα ολιστικό πακέτο παρεχόμενων υπηρεσιών για κάθε εταιρεία.

Ηρώδου Αττικού 12Α, 15124, Μαρούσι
Τηλ.: 210 8093500
Fax: 210 9491096
info@avinoil.gr
http://www.avinoil.gr/