Η ιστοσελίδα novibet.gr ανήκει στην εταιρεία Logflex Limited που λειτουργεί νομίμως και είναι αδειοδοτημένη για να προσφέρει μέσα από την πλατφόρμα της, υπηρεσείες διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος και καζίνο.

Η εταιρεία λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα από το 2011.

Στόχος μας στη Novibet είναι να παρέχουμε στους παίχτες μας μια εύχρηστη πλατφόρμα, αξιόπιστο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών κια κορυφαίες υπηρεσίες σε ένα ασφαλές κι ευχάριστο περιβάλλον.

********************************

1. Ποιοι είναι οι λόγοι που σας οδήγησαν στην απόφαση εγγραφής της εταιρείας σας ως μέλος του ΕΙΕΠ;

Το όραμα και οι στόχοι του ΕΙΕΠ, σχετικά με την εξυπηρέτηση των πελατών, συμπίπτουν απόλυτα με τη φιλοσοφία μας.

Κοινή μας επιδίωξη αποτελεί η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, τομέας στον οποίο η Novibet επενδύει στοχευμένα και με συνέπεια, αναβαθμίζοντας το προϊόν της.

 

2. Πώς αξιολογείτε μέχρι σήμερα το έργο του ΕΙΕΠ και ποιες είναι οι προσδοκίες σας -από το Ινστιτούτο- μελλοντικά;

Η διαρκής προσέλκυση καταξιωμένων στον επιχειρηματικό κόσμο μελών, αποτελεί την επιβεβαίωση μίας σταθερά ανοδικής πορείας. Το σύνολο των δραστηριοτήτων του Ινστιτούτου, δε, καταδεικνύει έναν ζωντανό οργανισμό, που δεν σταματά να εξελίσσεται. Βάσει της μακρόχρονης εμπειρίας του ΕΙΕΠ, προσδοκούμε σε ανταλλαγή τεχνογνωσίας με άλλες κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες, ακόμα και από διαφορετικούς χώρους, με γνώμονα πάντα την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των μελών μας.   

 

3. Τι σημαίνει εξυπηρέτηση πελάτη για την εταιρεία σας; 

Εξειδίκευση, ευγένεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Οι παίκτες της Novibet απολαμβάνουν ποιοτική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, μέσω τηλεφώνου, live chat, skype, messenger και e-mail. Η διατήρηση της σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με τα μέλη μας αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητα. Προς αυτή την κατεύθυνση, το προσωπικό του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών εκπαιδεύεται διαρκώς και διαθέτει την εμπειρία να ανταποκρίνεται με τον ίδιο σεβασμό σε κάθε περίπτωση.

Η Novibet είναι τα μέλη της και η ικανοποίηση των αναγκών τους χαρά μας.

info@novibet.com