Με κινητήρια δύναμη την αγάπη για την κίνηση και την εξέλιξη, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., είναι η επίσημη, αποκλειστική διανομέας της YAMAHA MOTOR Co. Ltd., σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Aλβανία και Μολδαβία της PORSCHE AG και της SIXT SE , στην Ελλάδα.  Οι δραστηριότητές της  περιλαμβάνουν επίσης  το ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ, με  τρεις κάθετες μονάδες Yamaha και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.motodirect.gr, προσφέροντας, έτσι, μία ολοκληρωμένη, 360 εμπειρία πώλησης και υπηρεσιών.

Απασχολεί, στο σύνολό της, μία ομάδα με περισσότερους από 292 καταρτισμένους επαγγελματίες που εστιάζουν στις ανάγκες του κάθε πελάτη, ξεχωριστά, ενώ παράλληλα έχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης, απέναντι στο δίκτυο συνεργατών, τους μετόχους, καθώς και το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό.

Με τις πωλήσεις του Ομίλου να αυξάνονται δυναμικά και να ανέρχονται στα 132 εκατομμύρια ευρώ το 2022, και με τη μεταφορά μας στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Μαρούσι, όλοι μαζί εργαζόμαστε συντονισμένα και ακόμα πιο αποτελεσματικά, ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη και θέτοντάς κάθε μέρα, ακόμα υψηλότερους στόχους .

Με γνώμονα την πρωτοπορία και την τεχνογνωσία, δεσμευόμαστε να πρωταγωνιστήσουμε, στον τομέα του mobility, συνεχίζοντας, με το ίδιο πάθος, το έργο μας. Μένουμε πιστοί στο όραμά μας, για συνεχή εξέλιξη, με πρωτοποριακής τεχνολογίας προϊόντα και άριστες υπηρεσίες, έχοντας σαν απώτερο στόχο μας, να μετατρέψουμε την οδηγική εμπειρία σε απόλαυση, για κάθε έναν από εσάς. 

http://www.motodynamics.gr