Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας διανύει τον δεύτερο αιώνα της ιστορίας του, ως θυγατρική του Ομίλου ΔΕΠΑ Εμπορίας. Από το 1857 εξελίσσεται διαρκώς με βάση τις σύγχρονες ανάγκες. Σήμερα, αποτελεί τον ιστορικότερο πάροχο στη χώρα, γνωρίζοντας την ενέργεια καλύτερα από τον καθένα. Το 2018 μπήκε στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας, προσφέροντας ολοκληρωμένα ενεργειακά προϊόντα φυσικού αερίου και ρεύματος σε περισσότερους από 570.000 οικιακούς καταναλωτές, επιχειρήσεις, βιομηχανίες, σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες. 

Η εταιρεία με τη σύγχρονη μορφή της, ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2017, μετά την απόσχιση και τον διαχωρισμό του κλάδου εμπορίας από τον κλάδο διανομής. Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας επενδύει στην αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, αναβαθμίζοντας διαρκώς τη λειτουργία του αλλά και την εμπειρία εξυπηρέτησης των καταναλωτών.

Με όραμα να είναι στην 1η θέση της καρδιάς τους και σκοπό να κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους – εργαζόμενους και πελάτες – δημιούργησε την CX κουλτούρα, δίνοντας έμφαση σε αξίες που προσδιορίζουν το DNA της και καθημερινά διέπουν κάθε δραστηριότητά της. Οι αξίες αυτές είναι οι: «Ακούμε Ενεργά», «Συνέπεια», «Απλότητα», «Κάνουμε τον κάθε πελάτη να νιώθει μοναδικός».

Σε μία εποχή υψηλών απαιτήσεων και ανταγωνισμού, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, μετασχηματίζεται, σε μια εταιρεία υπηρεσιών καινοτομίας προς όφελος των καταναλωτών, προσφέροντας τους προσωποποιημένες προτάσεις, υπηρεσίες και προϊόντα βάσει του προφίλ τους, επιτυγχάνοντας οικονομία και ασφάλεια.

https://www.fysikoaerioellados.gr/