H OCTANE ιδρύθηκε το 2007 και αποτελεί μια ελληνική εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, με εξειδίκευση σε θέματα στρατηγικής και διακυβέρνησης εταιρικών οικοσυστημάτων ελληνικών και πολυεθνικών οργανισμών. Η ηγετική της ομάδα αποτελείται από τους Γιάννη Σπυρόπουλο, Γιώργο Παυλάτο και Δημήτρη Χριστακόπουλο, στελέχη με πολυετή εμπειρία στο συμβουλευτικό και τραπεζικό χώρο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Εταιρεία απαρτίζεται από έμπειρους συμβούλους, με εξειδίκευση σε νευραλγικούς τομείς της αγοράς. Διαθέτει στο ενεργητικό της πάνω από 800 έργα στρατηγικής σημασίας, μετασχηματισμού και αναδιάρθρωσης, οργάνωσης, υποστήριξης συναλλαγών και βελτιστοποίησης εμπειρίας πελατών, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, συνδράμοντας τις διοικήσεις των οργανισμών στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση της στρατηγικής τους.

Η επωνυμία της – OCTANE – αντικατοπτρίζει το ρόλο που επιχειρεί να αναπτύξει σε μια συνεργασία: Ένα ρόλο συμβούλου υψηλών επιδόσεων, που μπορεί να ενισχύσει την αποδοτικότητα των μηχανισμών και λειτουργιών ενός οργανισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, www.octaneconsultants.com

Address: Voukourestiou 11, Athina 106 71
https://www.octaneconsultants.com/
info@octane.gr
Phone: 21 0361 7190