Ποια είναι η Sleed

Η Sleed είναι ένα Digital Agency που παρέχει υπηρεσίες 360 Digital Marketing και Web Development. Η Sleed ιδρύθηκε το 2010, έχει έδρα την Αθήνα και η ομάδα της μέχρι και σήμερα αριθμεί περισσότερους από 100 ταλαντούχους ανθρώπους. Οι υπηρεσίες που παρέχει καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών που έχει μια εταιρεία σχετικά με το digital marketing, και σε γενικές γραμμές δομούνται στις εξής μεγάλες κατηγορίες:

Digital Media – Δημιουργία, διαμόρφωση και ανάπτυξη της Online παρουσίας μιας εταιρείας, αξιοποιώντας όλα τα media buying κανάλια, όπως Google Ads, YouTube, Social Ads και γενικότερα paid media τα οποία αγοράζονται με programmatic ή μη τρόπο.

Content Παροχή υπηρεσιών Content Development, Video Production, Social Media Presence και Community Management.

Web Development Ανάπτυξη web development projects, Apps ή eCommerce projects.

Growth – Σε αυτό το κομμάτι βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες που βοηθούν τον πελάτη να αναπτυχθεί και αποτελούν περισσότερο πρακτική, παρά media buying. Παραδείγματα τέτοιων υπηρεσιών είναι το Search Engine Optimization, Marketing Automations Management, Advanced Analytics, UX/UI and Conversion Rate Optimization, κ.λπ.

Σημαντικός στόχος της Sleed είναι κάθε φορά να χρησιμοποιεί τη σωστή υπηρεσία για τον σωστό σκοπό.

Η λίστα της Sleed όλα αυτά τα χρόνια αριθμεί πάνω από 300 πελάτες, από 30 διαφορετικά industries, και η δουλειά της ομάδας έχει βραβευτεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό περισσότερες από 190 φορές για τις υπηρεσίες της στο digital marketing και το ebusiness.

25ης Μαρτίου 83, Περιστέρι, T.K.: 12132
Τηλ.: 210 5770411
info@sleed.gr
https://www.sleed.com/