Η Yuboto είναι μια πρωτοπόρος Ελληνική εταιρεία ανάπτυξης και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών mobile marketing, προηγμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων και λύσεων mServices.

Με τις υπηρεσίες mobile marketing της Yuboto, κάθε μικρή ή μεγάληεπιχείρηση είναι πλέον σε θέση να προβληθεί στους πελάτες της άμεσα,στοχευμένα και κυρίως μετρήσιμα. Ανάλογα με τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικάτης εκάστοτε καμπάνιας, οι πελάτες της Yuboto μεταξύ των SMS/MMS Marketing, 2-WaySMS, Video Messages, Bluetooth Hotspots και Yuboto Email Account μπορούν να επιλέξουν τον ιδανικό γι' αυτούς δίαυλο προβολής.

Οι τηλεπικοινωνιακές λύσεις της Yuboto θέτουν νέα δεδομένα στην πελατοκεντρική διαχείριση συνδυάζοντας το marketing και το CRM. Πιο αναλυτικά, η λύση Click2Call® παρέχει τη δυνατότητα callback μεταξύ μιαςεταιρείας και των πελατών της ενώ η λύση Autodialer αποτελεί μια πρωτότυπη μέθοδο μαζικής μετάδοσης φωνητικών μηνυμάτων σε συνδρομητές σταθερής ήκινητής τηλεφωνίας. Τέλος, με την υπηρεσία Yuboto Telephony κάθε οικιακός ήεταιρικός πελάτης αποκτά Ελληνικό ή και Διεθνή τηλεφωνικό αριθμό ενώ αξιοποιώντας την υπάρχουσα σύνδεσή του στο Internet, απολαμβάνει μοναδική ποιότητα επικοινωνίας και μάλιστα δωρεάν εντός του δικτύου της Yuboto.

Τα mServices αποτελούν ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων που επιτρέπει σε κάθε επιχείρηση να δημιουργήσει σε ψηφιακή μορφή (με linear ή 2D barcodes) εντυπωσιακές κάρτες μέλους (mcard), κάρτες πιστότητας και ανταμοιβής (mLoyalty), κουπόνια (mCoupon) και εισιτήρια (mTicket) και στη συνέχεια να τις αποστείλει στα κινητά τηλέφωνα των πελατών της!

Κάθε μια από τις υπηρεσίες και λύσεις της Yuboto μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως αυτόνομη υπηρεσία, είτε ως ολοκληρωμένη λύση στην υπάρχουσα υποδομήτου πελάτη (λογισμικό, ERP, εμπορολογιστικό πρόγραμμα, CRM, σελίδα του σεμέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.α.) ενώ σχεδόν στο σύνολό τους διατίθενται ως pay-as-you-go μέσα από την Πλατφόρμα Διαχείρισης Υπηρεσιών τηςYuboto, ένα φιλικό προς το χρήστη web-based περιβάλλον διαχείρισης!

H Yuboto είναι αδειοδοτημένος τηλεπικοινωνιακός πάροχος από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.)  μέλος του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ), του Interactive Advertising Bureau (ΙΑΒ Hellas) και πιστοποιημένη με το διεθνέςπρότυπο ISO 9001:2008.

13ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, Κατσαντώνη και Ολυμπίας 2, Μεταμόρφωση, T.K.: 14452
Τηλ.: 211 11 44 111
https://www.yuboto.com