Η Vodafone Ελλάδας είναι μέλος του Ομίλου Vodafone, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών σε όλο τον κόσμο, με ισχυρή παρουσία στην αγορά της κινητής, της σταθερής, του internet και της συνδρομητικής τηλεόρασης της χώρας.

Ως τηλεπικοινωνιακός πάροχος με όραμα και τεχνογνωσία η Vodafone επενδύει σε ψηφιακές υποδομές, στηρίζει με αξιοπιστία τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων και συμβάλλει ενεργά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη στη χώρα. Από την αρχή της δραστηριοποίησης της στην Ελλάδα, η Vodafone οδηγεί την αγορά μπροστά και συνεχίζει να συνεισφέρει σε καινοτομία, ενώ από το 2008 έχει υλοποιήσει επενδύσεις που ξεπερνούν το 1,5 δισ. ευρώ.
 
Το 2016 η Vodafone Ελλάδας ξεκίνησε ένα νέο επενδυτικό σχέδιο, ύψους 500 εκατ. ευρώ με ορίζοντα το 2020, το οποίο περιλαμβάνει επενδύσεις σε δίκτυα νέας γενιάς σταθερής και κινητής, αναβαθμίσεις προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και αναβάθμιση του δικτύου καταστημάτων της. Μάλιστα, στο πλαίσιο της διαδικασίας ανάθεσης περιοχών για την ανάπτυξη δικτύων νέας γενιάς από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), η Vodafone Ελλάδας προχωρά στην πρώτη μεγάλης κλίμακας υλοποίηση δικτύων οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (FTTH) στην Ελλάδα.
Παράλληλα, η εταιρία επεκτείνει διαρκώς το τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο στην κινητή, με εκτενή κάλυψη 3G και 4G και υπηρεσίες 4G+ που προσφέρουν υψηλές ταχύτητες, ποιότητα και αξιοπιστία στους συνδρομητές της.
 
Η Vodafone στέκεται επίσης δίπλα στις επιχειρήσεις και τον επαγγελματία ως αξιόπιστος συνεργάτης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν την πληροφορική με τις τηλεπικοινωνίες, ενισχύοντας την αποδοτικότητα, την ανταγωνιστικότητα και την ευελιξία τους.
 
Επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους και επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν τον κατάλληλο για αυτούς συνδυασμό λύσεων και υπηρεσιών που τους υποστηρίζουν να γίνουν «Ready Business», δηλαδή ικανές να εξελίσσονται διαρκώς και να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις αυξανόμενες προκλήσεις της αγοράς. Παράλληλα, η Vodafone είναι πάντα δίπλα τους με τον Προσωπικό τους Σύμβουλο, να τους συμβουλέψει με κάθε τρόπο για τις υποδομές και τις πληροφορίες που χρειάζονται.
 
Η Vodafone αναγνωρίζεται ως έμπειρος και καινοτόμος συνεργάτης που στηρίζει κάθε σύγχρονη ανάγκη για επικοινωνία με ποιοτικές και πρωτοποριακές λύσεις και μια εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης.
 
Με αξιόπιστα και καινοτόμα προιόντα τεχνολογίας και προγράμματα, η Vodafone παρέχει στους πελάτες της την πιο ολοκληρωμένη πρόταση επικοινωνίας, με μοναδικά οφέλη και υπηρεσίες που απελευθερώνουν την επικοινωνία - κλήσεις υψηλής ποιότητας, ξέγνοιαστη πρόσβαση σε υπηρεσίες δεδομένων και σε ψυχαγωγία και την καλύτερη εμπειρία λιανικής μέσα από ένα μοναδικό και αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.
 
Τα καταστήματα Vodafone αποτελούν έναν μοναδικό προορισμό για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τα τελευταίας τεχνολογίας 4G Smarphοnes, Tablets και Αξεσουάρ, ενώ εκεί η Ομάδα Internet Vodafone παρέχει μία απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης, βοηθώντας τους πελάτες να εξοικειωθούν με την χρήση του mobile internet, αλλά και να επιλύσουν οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί με τη συσκευή τους.
 
Ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, η Vodafone ανταποκρίνεται με ουσιαστικό τρόπο στις σύγχρονες προκλήσεις, παραμένοντας προσηλωμένη στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Η εταιρεία εφαρμόζει με συνέπεια και συνέχεια στο χρόνο, ολοκληρωμένα προγράμματα, που αξιοποιούν την τεχνολογία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της για την ανάπτυξη μιας βιώσιμης κοινωνίας, σε οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο. Έτσι, είναι σε θέση να παράγει όχι μόνο οικονομική αλλά και διαρκή κοινωνική αξία στην Ελλάδα.
Προσδοκία άλλωστε της Vodafone είναι να διαδραματίσει θετικό ρόλο στη δημιουργία νέων προοπτικών, επενδύοντας σε τεχνολογίες για το μέλλον που θα βοηθήσουν τις ελληνικές επιχειρήσεις να ανταγωνιστούν αποτελεσματικά στη διεθνή αγορά και να ανταποκριθούν στο απαιτητικό νέο οικονομικό περιβάλλον. Παράλληλα, να προσφέρει στους ιδιώτες όλα τα οφέλη της πρόσβασης σε συνολικές υπηρεσίες επικοινωνίας, με ποιότητα, αξιοπιστία και μεγαλύτερη αξία και να συνεισφέρει στην κοινωνία με ουσιαστικά προγράμματα που προάγουν την ανάπτυξη και μια καλύτερη ζωή.

ΛΟΓΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ Ε.Ι.Ε.Π.

Η επιλογή της Vodafone να είναι από τα ιδρυτικά μέλη του ΕΙΕΠ βασίζεται στο γεγονός ότι αποτελεί στρατηγικό στόχος της, η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη αλλά και η ανάπτυξη των ανθρώπων. Δεδομένου ότι το όραμα και η αποστολή του ΕΙΕΠ συμβαδίζουν με τους παραπάνω στόχους, θεωρούμε ότι μπορούμε να συνεισφέρουμε σημαντικά στην προώθηση της Ποιότητας στην Εξυπηρέτηση του Πελάτη και στην αναβάθμιση του ρόλου των επαγγελματιών εξυπηρέτησης.

https://www.vodafone.gr